PRAVNA OBVESTILA

1ST, Mladen Jović s.p. (v nadaljevanju: 1ST) v središče našega poslovanja postavljamo vas, s tem pa tudi skrb za vaše osebne podatke. Z željo po dolgoročnem in korektnem poslovnem odnosu spoštujemo vašo zasebnost, zato varstvu vaših osebnih podatkov namenjamo izjemno pozornost. Z osebnimi podatki ravnamo odgovorno in v celoti spoštujemo naše zaveze po zakoniti, pošteni in pregledni obdelavi osebnih podatkov.
Lastnik spletnega mesta in domene www.1st.si (v nadaljevanju spletno mesto 1ST) je 1ST, Mladen Jović s.p. (v nadaljevanju 1ST). 1ST si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.1st.si. Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti 1ST, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

1ST, prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov pridobljenih prek povezav, ki niso last 1ST, in prav tako ne odgovarja za spoštovanje zasebnosti na navedenih povezavah. Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

Vstop na spletno stran www.1ST.si pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se s tem ne strinjate, vas prosimo, da te strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in znova pregledate veljavno pravno obvestilo.
Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last 1ST, Mladen Jović s.p., pod blagovno znamko 1ST.

To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja 1ST, prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z ZASP je izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskih del na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. Prav tako sta dovoljena tudi uporaba in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno uporabo.

S strinjanjem s to privolitveno izjavo in spodaj podanim soglasjem dajem upravljavcu osebnih podatkov, 1ST, Mladen Jović s.p. ( v nadaljevanju 1ST), privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov katere sam posredujem preko spletne strani www.1st.si.

Prav tako dajem soglasje za:

  • Seznanjanje s ponudbami in posebnimi ugodnostmi, kar pomeni, da vas bomo v primeru različnih ugodnosti in novostih obveščali na različne načine.
  • Obveščanje po telefonu, navadni in elektronski pošti, prek tekstovnih in slikovnih sporočil ter mobilnih in spletnih aplikacij.
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko privolitev kadarkoli delno ali v celoti prekličem oziroma spremenim, kar lahko storim preko elektronskega sporočila na info@1st.si. 1ST, bo z obdelavo osebnih podatkov, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehal najkasneje v 15 dneh po prejemu preklica privolitve.

Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto. V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. 

Odločitev, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, je povsem vaša. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate, spreminjate oz. blokirate sprejem vseh piškotkov na internetu v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Za informacije o nastavitvah piškotkov obiščite spletno stran brskalnika, ki ga uporabljate.

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. To so le nujni piškotki za pravilno delovanje spletne strani. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Tudi IP naslova ne.

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z rabo osebnih podatkov in uporabo navedenih piškotkov.